Гондола за празнике превезла 50.000 путника, огромни редови испред највеће златиборске атракције 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Гондола за празнике превезла 50.000 путника, огромни редови испред највеће златиборске атракције
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
08.01.2022 | 0 коментар(а)



Чајетина - Током новогодишњих празника, Златибор обара све рекорде у посећености, а
За празнике превезла 50.000 путника, огромни редови испред највеће златиборске атракције/ Фото: РИНА

са њим и "Голд гондола". Према подацима Туристичке организације Златибор, наша планина је за празнике угостила преко 50.000 гостију.

Готово пролећно време и температуре измамиле су на хиљаде људи из својих апартмана, а главна атракција је, као и целе прошле године , била управо златна гондола. Сада већ карактеристични редови за зимску сезону формирали су се од раног јутра и велики број путника стрпљиво је стајао у реду чекајући своју кабину. За само четири новогодишња дана, гондола је превезла преко 6 хиљада путника, а резултат би био и далеко импресивнији да још увек нису на снази епидемиолошке мере због којих је капацитет кабина преполовљен и максималан број путника ограничен на пет по кабини.

За празнике превезла 50.000 путника, огромни редови испред највеће златиборске атракције, Фото: РИНА

Посебан куриозитет за прву Нову годину коју „славимо“ са нашим путницима је специјална празнична понуда у виду две кабине декорисане у новогодишњем руху које су путници могли закупити само за себе. Поред посебности саме кабине, путницима који су се одлучили за овај пакет, омогућили смо улазак без чекања у реду, а на самом уласку их је чекао и поклон добродошлице. Због великог интересовања које су путници показали, одлучили смо да ова празнична понуда траје до 15.јануара, како бисмо што већем броју путника пружили могућност да уживају у овој посебној вожњи.

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina gondola praznici turisti zlstibor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.506.554 посета
Тренутно на сајту: 388 посетилац(a)