Гром ударио у шталу породице Чоловић на Златару: објекат је потпуно изгорео ни ватрогасци нису могли да га спасу 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Гром ударио у шталу породице Чоловић на Златару: објекат је потпуно изгорео ни ватрогасци нису могли да га спасу
Trenutno na sajtu: 438       |       Podeli:
31.05.2022 | 0 коментар(а)



Нова Варош – Јако невреме праћено обилном кишом претходних дана није заобишло ни нововарошки крај.
Фото: РИНА

У селу Мишевићи на Златару услед страховите олује гром је погодио у шталу у домаћинству Славенка Чоловића, након чега је у објекту планула ватра и избио је пожар. На лице места су одмах упућена два ватрогасна возила, али упркос свим напорима штала је изгорела до темеља.

„Ватру је приметила сестра која живи у породичној кући. Прво је бљеснула муња, а затим се чуо силовит прасак након чега је штала почела да гори. За кратко време све је претворено у пепео. Од објекта су остали само нагорели зидови, а све друго је прогутао пламен. Штала је била подашчана, а кровне греде и бале сена само су допринели да се ватра прошири великом брзином", рекао је за РИНУ Славенков син Мишко Чоловић.

Он додаје да је, на сву срећу, штала била празна стога није било настрадалих животиња што им је и најважније. На објекту је свакако причињена велика материјална штета.

„Отац је прошле јесени продао краве и овце и вратио се у град да живи, тако да је штала била празна. Како смо је изградили пре двадесет година, тако ћемо поново ако буде било потребе. Битно је само да нико није настрадао", каже Мишко.

Током невремена у нововарошком крају дошло је до оштећења и на путној инфраструктури.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.622.957 посета
Тренутно на сајту: 439 посетилац(a)