СНС: Учланио супругу у СНС, а глуми опозицију 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
СНС: Учланио супругу у СНС, а глуми опозицију
Trenutno na sajtu: 298       |       Podeli:
12.09.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Градски одбор Српске напредне странке (СНС) у Чачку, саопштио је данас да нема дилему да је Стојан Марковић срећан због пажње коју му поклањају,

додајући да је лепа прилика да се врати из заборава политичког живота града, а "поштовање и углед свакако не може да изгуби, јер га никад није ни имао".

"Одговорио је Стојан Марковић у отвореном писму на први део нашег саопштења и наравно није негирао да ради политичку промоцију оних који желе да "пишају по гробу Председника Србије" и "вешају по трговима". Није негирао ни да у коментарима на вести на порталу Озонпрес објављује клевете и лажи о напредњацима, а активисткиње странке назива женама сумњивог морала. Није негирао, јер и он зна да је то ноторна истина", пише у саопштењу.

Уместо тога Марковић се бавио статутом и начином организовања одбора СНС, каже се у саопштењу, додајући да, "обзиром на то да је странке мењао чешће него чарапе (ДС, НДС, ЛДП, ДЈБ...), не споримо му политичко искуство, али резултати избора ипак говоре да није најкомпетентнија особа за ову тему".

"Покушао је да предвиди о чему ћемо говорити у будућим саопштењима па је сам поменуо одређене махинације у којима је учествовао. Да је Стојан Марковић крао нафту из хуманитарних фондова зна цео Чачак, нема потребе да то понављамо. Међутим, оно што грађани не знају, јесте чињеница да је Марковић 15. јуна 2015. године учланио своју супругу у нашу странку, а потом лично молио руководство СНС да је "погурају" како би напредовала у страначкој хијерархији. Колико јуче хвалио се како нико у редакцији Озонпрес-а не подржава СНС. Ваљда је и даље поносан што је читаву деценију (2000-2012) био део система који је пљачкао и разарао Србију. Сами закључите о каквом се човеку ради", наводи се у саопштењу чачанског СНС.

Сетио се Стојан и случаја "Томинг", истичу напрењаци, "па за тај случај оптужује нас који смо одговорне за неправилости у раду ЈП Градац сменили и покренули све законске процедуре, док он ради политичку промоцију за човека који је одговорне поставио на функције и дан данас их брани и подржава. То је логика Стојана Марковића".

"Да буде потпуно јасно, једини наш грех према Озонпрес-у је то што нисмо пристали на рекетирање и што Стојану Марковићу не дајемо новац, а он људе искључиво цени по томе колико новца од њих добија. Али о новцу и рекетирању, неки други пут. Наставиће се..." закључује се у саопштењу Градског одбора СНС Чачак.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.221.564 посета
Тренутно на сајту: 299 посетилац(a)