Посета гондоли у октобру као у јеку сезоне 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Посета гондоли у октобру као у јеку сезоне
Trenutno na sajtu: 412       |       Podeli:
11.10.2022 | 0 коментар(а)



Златибор - Протеклог викенда Голд гондола је била место за одмор и уживање бројних туриста који су искористили Михољско лето

да се провозају најдужом гондолом на свету.

„Лепо време продужило је летњу сезону на Златибору, па су овог викенда редови на почетној и крајњој станици Голд гондоле били неуобичајено дугачки. Иако је гондола током октобра у измењеном режиму рада, за протекла два викенда, на наше велико задовољство, гондолом се возило 5500, путника што је на нивоу августовског просека када се возило од 1500 до 1800 путника", каже Бојана Божанић, директор ЈП Голд Гондола Златибор.

Сунчано време у октобру и вожња панорамском гондолом били су савршени спој за посету Златибору, предах од свакодневице, а међу путницима били су посетиоци из Србије и региона.

Осим уживања у несвакидашњем погледу из кабина гондоле многи су искористили прилику да се одморе на Торнику и уживају у вожњи тјубингом на међустаници, на Рибничком језеру, док су љубитељи фотографије истраживали нове инстаграминчне тачке на траси гондола.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.501.585 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)