Пријепољци помажу становништу угроженом у земљотресима у Турској и Сирији 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Пријепољци помажу становништу угроженом у земљотресима у Турској и Сирији
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
15.02.2023 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Успешно је завршена још једна акција прикупљања хуманитарне помоћи за угрожено становништво након земљотреса у Турској и Сирији.

Грађани, организације и привредници су се одазвали апелу Општине Пријепоље и донирали топлу одећу, обућу, ћебад, храну и средства за хигијену који ће бити од помоћи угроженом становништву.

Фото: ПП Медиа

За успех хуманитарне акције заслужни су и волонтери који су претходних дана примали и сортирали помоћ, а данас и напунили камион којим ће помоћ бити достављена онима којима је најпотребнија.

Према речима координаторке акције Самире Ћосовић, Општина Пријепоље је од петка покренула акцију прикупљала помоћи.

– Грађани су се одазвали у великом броју, за кратко време сакупљен је пун камион са разним намирницама, средствима за хигијену, одеће, ћебади и других потрепштина. Морам похвалити и волонтере који су се одазвали, сваки артикал су сортирали, пребројали, спаковали и утоварили у камион – каже координаторка акције Самира Ћосовић.

 

 

ГЗС/ПП Медиа

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepoje pomoc turska serija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.343.363 посета
Тренутно на сајту: 458 посетилац(a)