Пут за Џурово у прекиду седам дана, 60 домаћинстава одсечено од света 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              Zbog radova u tunelima Savinac i Šarani obustavlja se saobraćaj u levoj tunelskoj cevi              Danas je Međunarodni dan porodice              Pred nama varljivo majsko vreme             

 
Пут за Џурово у прекиду седам дана, 60 домаћинстава одсечено од света
Trenutno na sajtu: 438       |       Podeli:
10.03.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Саобраћај на путу од Пријепоља према Џурову већ дуже од седам дана је у прекиду.

Због великих падавнина које су током протекле седмице захватиле полимски крај, вода је са собом однела део саобраћајнице код скретања за засеок Избичањ, и тако од остатка општине одсекла шездесетак, углавном старачких, домаћинстава. Житељи овог краја кажу да су помоћ тражили у локалној самоуправи, међутим да им је речено, да средстава за поправку пута нема.

Према речима чланова Савета месне заједнице Џурово, Рада Веруовића и Витомира Пузовића бујични поток однео је саобраћајницу пре више од седам дана. Они наводе да иако у селу живе углавном стари а има непокретних, помоћи од локалне самоуправе нема.

Вода однела део пута, фото: ПП Медиа

"Ишли смо у општину и тражили помоћ, речено нам је да новца нема и да тражимо на другом месту ко ће оправку пута да плати. У селу живе углавном стари, шта би било да се неко од њих разболи, Хитна помоћ аутом сигурно не може да прође", јада се Веруовић.

Село Џурово налази се на свега десетак километара од Пријепоља.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje poplava dzurovo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.020.354 посета
Тренутно на сајту: 439 посетилац(a)