Туристичка понуда Златибора изазвала велико интересовање 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Туристичка понуда Златибора изазвала велико интересовање
Trenutno na sajtu: 463       |       Podeli:
03.06.2018 | 0 коментар(а)



Туристичка организација Златибор је јуче, 2. јуна 2018. године учествовала у туристичком

Туристичка организација Златибор је јуче, 2. јуна 2018. године учествовала у туристичком промо-каравану Туристичке организације Србије под овогодишњим слоганом „Види Србију – које моменте ћеш памтити овог лета“, у циљу представљања предстојеће летње сезоне на најпосећенијој планини Србије, саопштено је на сајту ТО Златибор.

Прва локација овогодишњег каравана била је доста интересантна, једно од најлепших београдских излетишта на Авали, код Авалског торња, у периоду од 10 до 14 часова.

Туристичке организације из целе Србије на промотивном догађају на Авали своју дестинацију представљале су у оквиру 40 пултова и културно-уметничким програмом на бини захваљујући техничкој подршци ЈП „Емисиона техника и везе“. Догађај су својим речима добродошлице и пригодним говорима отворили в.д. директорка ТОС-а Марија Лабовић и потпредседник Владе и министар трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије, Расим Љајић.

Учесници промотивног догађаја били су поред Златибора и Туристичке организације Србије, Туристичке организације Београда, Новог Сада, Ниша, Тополе, Куршумлије, Деспотовца, Старе Пазове, Новог Пазара, Аранђеловца, Бољевца, Беле Паланке, Ивањице, Сокобање, и још многе друге. Посетиоци су имали прилику да учествују у забавном програму, да виде представљање фолклорних народних игара, наступе музичких група, као и пројекције туристичких филмова.

Туристичка организација Златибор искористила је прилику да представи своју летњу туристичку понуду, од пешачких и бициклистичких стаза, преко видиковаца и купалишта, Дино и Авантура парка, до надалеко познатих златиборских хотела и атракција, Стопића пећине, Музеја „Старо село“ и Гостиљског водопада. У оквиру програма на главној бини овог промо догађаја, наступом Ђ-а Марка Думањића, ТО Златибор ставила је акценат на најаву предстојећег, петог по реду „Хиллс Уп“ музичког фестивала. Ове године фестивал се организује 9, 10 и 11. августа на Златибору.

Такође, у оквиру догађаја на Авали, посетиоци су имали прилику и да учешћем у квизу знања „Колико познајете Србију“ добију неку од вредних награда попут улазница за Авалски торањ, Етнографски музеј, викенд у некој од српских планина и бања или вожњу хеликоптером изнад неке од туристичких дестинација Србије, као и друге вредне награде, а следећа станица каравана је Врњачка Бања.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.900.155 посета
Тренутно на сајту: 463 посетилац(a)