Несавесни возачи се прошле године 17 пута закуцали у Пајину ограду 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Несавесни возачи се прошле године 17 пута закуцали у Пајину ограду
Trenutno na sajtu: 325       |       Podeli:
07.02.2022 | 1 коментар(а)



Топола – Породица Живић из тополског села Жабаре годинама нема мира и живи у страху. Наиме, ограда на њиховом породичном имању која се налази



недалеко од главног пута поприлично је уништена јер несавесни возачи не поштују прописану брзину на овој деоници. Глава куће Паја Живић истиче да се за помоћ обраћао неколико пута, међутим, још увек се ништа није предузело. 

Фото: ТопПрес

"Ограда је до пола срушена нико ништа не предузима, требала је да се постави заштитна ограда али од тога ништа, видите и сами како је. До сада ме већ много кошта и не вреди санирати, 1000 евра ми треба да поправим, ту је и капија на струју и они ће и даље тако, угрожени смо и да изађемо на пут“, каже за ТопПрес Паја Живић. 

Фото: ТопПрес

Овај домаћин додаје да није настрадала само ограда већ и шљиве које се налазе преко пута његове куће.

„Проблем је превелика брзина, оштра кривина, знакове поставе али они и њих скину тако да мало – мало па неко погоди у ограду. Само прошле године 17 возача се ту закуцало, не знам више ни коме да се обратим ни да молим за помоћ. Годинама је тако, од како су урадили овај пут, шљиве су ми уништили, и оно што је остало више не рађа, не знам шта да радим“, очајан је Паја. 

Фото: ТопПрес

Према речима надлежних у агенцији за безбедност саобраћаја у Тополи, управљач овог пута је ЈП „Путеви Србије“ јер је реч о државном путу IB реда број 27.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Paja ograda topola automobili

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Ilija Cvorovic

    Kolko ono bese po zakonu mora da bude ograda ili nesta drugo od drzavnog puta, ndsto kolko vidim sa slike nije ta udaljenost jer nasip na slici spada u put pa se od njega msri ne od aavalta



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.122.651 посета
    Тренутно на сајту: 326 посетилац(a)