Вучић за Бадњи дан у Црној Гори, Мило: Немамо информацију да ће посетити нашу државу 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Вучић за Бадњи дан у Црној Гори, Мило: Немамо информацију да ће посетити нашу државу
Trenutno na sajtu: 286       |       Podeli:
02.01.2020 | 0 коментар(а)



Председник Србије Александар Вучић ће провести Бадњи дан са Србима православним верницима на северу Црне Горе,
Александар Вучић, фото: ГЗС

сазнаје незванично "Блиц".

Како су те дневне новине објавиле, Вучић ће уз благослов патријарха Иринеја присуствовати налагању бадњака и тиме показати да је то прилика да се "још једном укаже на јединство српског народа у очувању српских светиња и српске цркве".

Извор "Блица" је истакао да се, "ако заиста оде, не очекују Вучићеви политички говори, али се очекује присуство огромног броја Срба из Црне Горе".

Према сазнањима "Блица", о овоме је било речи на састанку председника Вучића и патријарха Иринеја пре неколико дана и том приликом Вучић је добио Иринејев благослов за посету Црној Гори.

Мило Ђукановић: Немамо званичну најаву о доласку Вучића

Служба за информисање председника Црне Горе Мила Ђукановића саопштила је да нема званичних информација о доласку председника Србије Александра Вучића у ту земљу у понедељак, на Бадњи дан.

- Немамо званичну најаву о приватном доласку председника Србије Александра Вучића у Црну Гору. Према томе, за сада немамо ни коментар - саопштено је из Службе за информисање председника Црне Горе.

Како је данас потврђено у кабинету председника Србије, Вучић ће провести Бадњи дан са Србима, православним верницима на северу Црне Горе.

Он ће присуствовати налагању бадњака и тиме показати "да је то прилика да се још једном укаже на јединство српског народа у очувању српских светиња и српске цркве".

Председник Србије је за то добио благослов патријарха Иринеја, приликом недавног разговора у Патријаршији у Београду.

ГЗС/ Бета, Ало, Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vucic milo crna gora

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.329.212 посета
Тренутно на сајту: 287 посетилац(a)