Завршен „Градски турнир у малом фудбалу”, „Полет” комплетну награду од 100 хиљада динара проследио за лечење Нађе Ђеровић 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Завршен „Градски турнир у малом фудбалу”, „Полет” комплетну награду од 100 хиљада динара проследио за лечење Нађе Ђеровић
Trenutno na sajtu: 478       |       Podeli:
27.12.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Пред око 500 гледалаца одиграна је финална утакмица првог „Градског турнира у малом

фудбалу”. Бројни љубитељи игре на „петопарцу” су имали прилику да уживају и поздраве победу екипе „Полета” из Љубића која је заслужено славила у дуелу са „Парменцом” резултатом 5:1.

Финалном мечу претходила је утакмица за треће место у којој је Слобода савладала „Борац 1926” са 5:3. За најбољег играча турнира је проглашен Александар Петровић из „Полета”, док је најбољи голман његов клупски друг Слободан Сретеновић.

Тиме је спуштена завеса на овај спортски догађај који је у претходних седам дана под сводове спортске хале „Младост” окупио 16 клубова са територије Фудбалског савеза града Чачка.

Сјајна идеја Спортског центра „Младост” је изванредно реализована у сарадњи са ФСГЧ и клубовима који су се одазвали позиву. Прегршт занимљивих и неизвесних утакмица, са великим бројем играча који су овај вантакмичарски период употпунили на најбољи могући начин.

Турнир је имао и хуманитарни карактер јер су се током седам дана надметања прикупљала средства за лечење наше младе суграђанке Нађе Ђеровић. Посебан печат овом делу турнира су дали играчи „Полета” из Љубића који су целу награду у износу од 100 хиљада динара у договору са руководством клуба проследили малој Нађи и њеној породици.

Остаје да верујемо да ће турнир прерасти у традицију и да ће се на измаку сваке године у спортској хали „Младост” надметати фудбалери чачанских клубова, који ће уједно са својим навијачима показивати хуманост на делу.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak turnir fudbal nagrada nadja djerovic. polet

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.245.570 посета
Тренутно на сајту: 479 посетилац(a)