Акција добровољног давања крви изнад очекивања 


Danas promenljivo oblačno i vetrovito              Vučić: Hoće da ukinu Republiku Srpsku i naplate ratnu odštetu              Počinje pozorišni festival Kustendorf              Nedelja u Bajinoj Bašti rezervisana za besplatne preventivne preglede              Uključen crveni meteoalarm, košava će duvati brzinom većom od 100 kilometara na čas              Najveća barutana na Balkanu slavi 75. rođendan              U nedelju se nastavlja akcija preventivnih pregleda u čačanskom Domu zdravlja              Vlada i prosvetari dogovorili da se u što kraćem roku izmeni Krivični zakon              Čačak privremeno rešio problem odlaganja smeća             

 
Акција добровољног давања крви изнад очекивања
Trenutno na sajtu: 225       |       Podeli:
22.09.2020 | 0 коментар(а)



Гуча - Испружене руке радника „Електродистрибуције" Погона у Гучи, других привредних субјеката и грађана Гуче и околине,

подариле су болеснима најдрагоценију течност која живот значи. Акцији, коју су у Културном центру општине Лучани у Гучи, јуче, веома успешно организовали Црвени крст Лучани и Синдикална организација „Електродистрибуције" Чачак, погона у Гучи, одазвало се 63 добровољна даваоца. Међу њима прво давање било је за два даваоца а шест давалаца су биле припаднице лепшег пола.

Акција је организована уз поштовање свих мера прописаних од стране Владе Републике Србије у циљу заштите становништва од епидемије Ковид - 19.

Реализатор акције била је екипа Трансфузије крви Клиничког центра „Крагујевац".

Договорено је да акција постане традиционално окупљање хуманих људи „Електродистрибуције" Погона Гуча и колега из суседних места.

ГЗС




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


akcija davanje krvi guca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.448.598 посета
Тренутно на сајту: 225 посетилац(a)