Жене Милановца обрадовале децу бораца 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Жене Милановца обрадовале децу бораца
Trenutno na sajtu: 492       |       Podeli:
22.02.2023 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Вредне и хумане чланице групе “Жене Милановца” још једном су се удружиле са племенитим циљем,

па су и ове године припремиле и доделиле новогодишње пакетиће малишанима. Оне су најпре на својој групи спровеле анкету која су то деца коју ће ове године обрадовати поводом минулих празника и одлука је пала да то буду деца чији су родитељи чланови Удружења бораца Горњег Милановца.

„Морам рећи да сам за све ове године, од како постоји наша група, упознала много дивних жена, предузетника и представника локалних предузећа и сви су били више него заинтересовани за сваки вид сарадње. Ове године смо нешто касније спровели акцију доделе пакетића, али смо, као и раније, прво гласали и одлучили да то буду деца бораца Горњег Милановца. Јавила ми се Каћа, власница ресторана „Три света” у Брђанима, уз чију смо несебичну подршку и помоћ усрећили ове малишане”, рекла је Тања Аврамовић, администраторка групе жене Милановца.

„Мени је јако драго што сам заједно са својом породицом, од које сам имала пуну подршку, учествовала у овој акцији. Пакете смо припремили са пуно љубави и мислим да је то најважније. Сматрам да моје мало некоме може донети пуно, првенствено осмеха, радости и љубави, коју сам и ја пружила кроз ову акцију”, рекла је Катарина Брадоњић власница ресторана „Три света”.

Ове хумане жене припремиле су 37 пакета, а да се добро добрим враћа показали су малишани и њихови родитељи , од којих су добиле један мали знак пажње.

 

 

ГЗС/ГМ Пресс




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac humanitarna akcija zene milanovca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.245.303 посета
Тренутно на сајту: 493 посетилац(a)