СзС ће бојкотовати седнице републичке и локалних скупштина док се не испуне захтеви протеста 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
СзС ће бојкотовати седнице републичке и локалних скупштина док се не испуне захтеви протеста
Trenutno na sajtu: 459       |       Podeli:
10.02.2019 | 0 коментар(а)



Посланици Савеза за Србију (СзС) бојкотоваће сутрашњу седницу Народне скупштине, наводећи и да

у раду републичке и локалних скупштина неће учествовати све док се не испуне захтеви протеста "Један од пет милиона" и омогуће поштени и слободни избори.

Како се наводи у саопштењу, СзС је навео да је бојкот у складу са "споразумом који су понудили народу и за чије остварење гарантовали својим потписима".

"Први наредни корак биће формирање Асоцијације слободних одборника, која треба да омогући сарадњу и координацију одборника у условима бојкота рада локалних парламената", наводи се у саопштењу и додаје да ће "посланици и одборници СзС наставити да се боре ван институција система".

СзС је навео да "не жели да буде део фасадне демократије и даје легитимитет тоталитарном режиму који гуши свако другачије мишљење, а политичке противнике третира као државне непријатеље".

"Желимо да мењамо систем и да у нашу земљу вратимо културу дијалога, владавину закона и политичку пристојност и нормалност", навео је СзС.

ГЗС/ Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


СЗС бојкот

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.247.302 посета
Тренутно на сајту: 460 посетилац(a)