U Ljubić polju potpuno novi propust : Investicija vredna osam miliona dinara 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
U Ljubić polju potpuno novi propust : Investicija vredna osam miliona dinara
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
28.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - U Ljubić polju kod Čačka, u ulici Lava Tolstoja, propust, odnosno manji most koji je bio oštećen usled



poplava potpuno je rekonstruisan . Grad Čačak za ove namene opredelio je osam miliona dinara.


Todorović: Investicija vredna osam miliona dinara, Foto: GZS

Dužine 11, 7 metara i 2, 70 metara osnovnim rasponom stubova, i pet metara širina kolovoza sa 1,25 širine trotoara, novog propusta u Ljubić polju konačno je rešilo probleme meštanima ovog kraja kao i brojnim privrednicima.


„ Veoma važan i značajan propust za građane ovog dela Čačka , posebno zato što u ovom delu grada ima veoma veliki broj privrednika,a ono što je veoma značajno jeste za transportne firme jer je nosivost ovog propusta do 40 tona, rekao je gradonačelnik grada Čačka Milun Todorović.


Lakši prolaz transportnih vozila i veliki značaj za privrednike ovog kraja, kaže Nenad Jovanović, vlasnik Rolo Inženjeringa, Foto: GZS

Todorović je dodao da ono što očekuje meštane ovog dela Čačka jeste projekat atmosferske vode,odnosno kanalizacije jer prilikom velikih količina padavina, voda sa Bulevara Tanaska Rajića ugrožana stanovnike ovog dela Čačka.

„ Projekat je u završnoj fazi, očekujemo do jeseni da završimo taj deo, kao i deo ulice 563 koja će biti asfaltirana, dodao je Todorović.

Opširnije večeras u Dnevniku zapadne Srbije koji se emituje od 21.00 čas na Moja TV i to na 653 ili 244 kanalu kablovskog operatera Supernova, kao i na 450 kanalu SBB operatere. Takođe, u istom terminu DZS se emituje i na televiziji Telemark i TV GM.

 

GZS

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LJUBIC POLJE LAVA TOLSTOJA PROPUST TODOROVIC MILUN CACAK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.346.935 посета
Тренутно на сајту: 457 посетилац(a)