СНС: Кампања болесних лажи Озонпреса 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
СНС: Кампања болесних лажи Озонпреса
Trenutno na sajtu: 487       |       Podeli:
05.07.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Ужасне увреде и претње метком народном посланику Марку Парезановићу, резултат су до сада незапамћене хајке и кампање мржње

на политичкој сцени града од стране Стојана Марковића и његовог портала Озонпрес, наводи се у саопштењу ГрО СНС у Чачку које преносимо у целости.

„Количина лажи и подметања превазилази све границе нормалног понашања и прелази у патолошку мржњу. Манипулације и обмане које поменути портал пласира су толико бедне и болесне да је немогуће смислено одговарати на њих. Шта рећи на претње метком, силовањем, на вређање неколико дана старе бебе или додељивањем етикета љубавнице девојкама из наше странке?

На све то Озонпресс објављује и лажне изјаве чланова и функционера СНС, које они никада нису дали, барем не у таквом облику и форми у којој је Озонпресс објављивао, најчешће без дозволе. Те изјаве се увек секу, ваде из котекста и преносе делимично, како би се фингирао наслов и наметнула порука јавности какву Озонпресс жели, односно врши се класична манипулација јавним мњењем.

Да ли се ради о освети Стојана Марковића због одбијања челника СНС да му на молбу унапреде супругу у страначкој хијерархији или само о недостатку новца, кога је некада за њега и његове фирме било на претек, на крају се своди на исто. Стојан Марковић је срамота за новинарску професију, иако је питање да ли је исправно човека који је променио чак 5 странака за 10 година, назвати новинаром.”

Савет за информисање ГрО СНС Чачак

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.245.826 посета
Тренутно на сајту: 488 посетилац(a)