После избора промене у OO СПС Пријепоље, Брауновић: време је да млади људи заузму своје место 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
После избора промене у OO СПС Пријепоље, Брауновић: време је да млади људи заузму своје место
Trenutno na sajtu: 351       |       Podeli:
18.06.2020 | 2 коментар(а)



Пријепоље - Социјалистичка партија увек спремно дочекује изборе и има једну од најбољих инфраструктура.



Увек смо радили и радимо у најбољем интересу за земљу  рекао је Игор Брауновић, координатор СПС за Златиборски округ.

Одговарајући на питање новинара каква је ситуација у општинским одборима и како коментарише подељену ситуацију у Пријепољу,  где су челни људи СПС оптерећени  аферама током претходног мандата, Брауновић је казао да ће се о томе разговарати одмах након избора.

„У сваком случају дошло је време да се нешто промени и да млади људи заузму своје место и знам тачно на које проблеме мислите“, нагласио је он.

Иначе,  ОО СПС у Новој Вароши је потпуно консолидован и излази самостално на локалне изборе са носиоцем листе Војком Пурићем, док ОО СПС у Прибоју који предводи Борис Мрдовић  важи за један од најбољих у округу.

Најгора ситуација је у одбору који предводи Станко Кијановић у Пријепољу. Кијановић је  политички диносаурус, највећи део одбора окренуо му је леђа, док су  омладинци потпуно скрајнути као уосталом и најугледнији чланови ове партије у том граду.

Међутим млађа генерација већ је пристигла, и остале су упамћене њихове акције у време короне  када су закуцали на многа врата својих суграђана.

Први међу њима свакако је члан Главног одбора СПС Лазар Шпица који је успео да окупи велики круг младих социјалиста и симпатизера око себе.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sps prijepolje braunovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Mile SPS

    Konačno dobre vesti za Prijepoljski SPS posle dužeg vremena! Svaka čast gospodinu Braunoviću, na njegovom doprinosu stranci i razvoju političkog života u Zlatiborskom okrugu i na tome što je odlučio da pokloni poverenje i da pruži šansu mladim, perspektivnim ljudima u našoj opštini! I moje skromno mišljenje je da je Lazar pravi čovek za to odgovorno mesto. Samo napred Laki!
  • Prijepoljac

    Lazara za presednika !!!



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.199.731 посета
    Тренутно на сајту: 352 посетилац(a)