Награда „Капетан Миша Анастасијевић” уручена најбољим привредницима Моравичког и Рашког округа 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Награда „Капетан Миша Анастасијевић” уручена најбољим привредницима Моравичког и Рашког округа
Trenutno na sajtu: 448       |       Podeli:
16.10.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Награда „Капетан Миша Анастасијевић“ јуче је уручена истакнутим привредним

и друштвеним субјектима са подручја Рашког и Моравичког округа у Дому културе у Горњем Милановцу. Одлуку о додели признања донео је жири, којим председава проф. Радован Пејановић, бивши ректор Универзитета у Новом Саду, а кога чине истакнути привредници, новинари, професори.

Данас је награђено 17 успешних компанија и појединаца који их представљају.

Професор Радован Пејановић, председник жирија рекао је данас да упркос великм потешкоћама са којима се привреде света али и Србије суочавају, наша земља има одлике које омогућавају превазилажење бројних изазова.

Звонко Туфегџић, директор Регионалне привредне коморе Моравичког и Рашког управног округа истакао је да привреда овог региона, упркос свему опстаје зато што је ослоњена на базичну, прехрамбену и пољопривредну производњу одолева кризи и трпи много мање последице у односу на остале делове Републике Србије.

Награде су уручене за различите категорије. Награда за “Најбољег младог менаџера” припала је Војину Вукадиновићу извршном директору компаније “Металац А.Д.” за развој, дигиталне комуникације, ИТ и маркетинг. Бренд Еурокрем ,„Swisslion“ Таково проглашен је “Нај брендом у Региону” а награда је уручена директору Мирославу Јовичићу. Оливера Матовић, директорка Производно - техничког сектора компаније „Спектар” добила је награду за “Нај жену у бизнису региона”, док је “РП Штампарија“ доо, награђена као најбољи пружалац услуге у региону.

Жири је одлучио да агенција „Нивеус тим“ буде награђена у категорији “Најбоље услуге социјалне заштите и друштвена одговорност” а признање је преузела Александра Јовичић, директорка агенције. За афирмацију културно - историјског наслеђа и очување традиције српског народан награђен је Музеј рудничко - таковског краја Горњи Милановац, а награда је уручена директору Александру Марушићу.



Општина Горњи Милановац пре само три недеље имала је част да буде добитник награде “Капетан Миша Анастасијевић” за допринос развоју и унапређењу привредног и друштвеног амбијента Србије, а председник Дејан Ковачевић, данашњи домаћин доделе признања каже да је веома задовољан јер је препознат рад локалне самоуправе али и свих привредних чинилаца у општини.

„Данас су овде највећи привредници Моравичког и Рашког округа и сви који су сада добили признање заслужили су га много раније”, рекао је Ковачевић честитајући свим добитницима.

„Ова награда се добија за оно што је урађено у прошлости али је и велики подстрек за бољи рад у будућности, пре свега у друштвено корисном раду где је свако од нас у могућности да помогне својој околини”, нагласио је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.



Данас су награђене и компанија “Техноград инжењеринг” Краљево, “Унипромет” Чачак, Компанија “Ауто Чачак", “АД Нови Пазар пут", Електромонтажа д.о.о.Краљево, Фабрика намештаја “Нумановић", Нови Пазар, ПД “Atenic commerce” доо, Чачак, „Котленик - промет" доо Лађевци, Краљево, Предузеће “Премија” Нови Пазар, “Пантелић" доо Краљево, Модна кућа “Барбоса” Нови Пазар.

Оцењивање и вредновање предузетничког стваралаштва, организује се у оквиру пројекта "Пут ка врху", који је настао пре 20 година, са основном идејом афирмације привредног и друштвеног стваралаштва Србије.

Носиоци пројекта су "Медиа Инвент" и Новосадски и Београдски Универзитет, а стручну помоћ у његовој реализацији дају Привредна комора Војводине, привредне коморе Србије и локалне самоуправе.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac kapetan misa anastasijevic nagrade urucenja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.907.224 посета
Тренутно на сајту: 449 посетилац(a)