Sajam zapošljavanja 25. aprila u Prijepolju u ponudi 150 radnih mesta 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Sajam zapošljavanja 25. aprila u Prijepolju u ponudi 150 radnih mesta
Trenutno na sajtu: 424       |       Podeli:
22.04.2024 | 0 коментар(а)



Prijepolje – Filijala Prijepolje Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje 25. aprila Sajam zapošljavanja u ovom gradu,



koji će pratiti i Sajam obrazovanja, objavila je NSZ. Očekuje se da će na sajmu učestvovati oko 25 poslodavca i da će ponuditi oko 150 slobodnih radnih mesta.
Poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem radne snage različitih profila, trgovaca, administrativnih i računovodstvenih radnika, komercijalista, pravnika, proizvodnih radnika, mašinskih tehničara, šivača, stolara, mesara, konobara, kuvara.

Na Sajmu zapošljavanja i obrazovanja svoje obrazovne profile i smerove prijepoljskim osnovcima i srednjoškolcima predstaviće desetak srednjih škola i visokoškolskih ustanova iz Prijepolja i okruženja.

Učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola imaće priliku da se detaljnije informišu o uslovima upisa, smerovima i nastavnim programima, dok će srednjoškolci završnih razreda stručnih škola, koji ne planiraju nastavak školovanja, moći da se upoznaju sa poslodavcima i informišu o traženim zanimanjima.Đacima završnih razreda osnovnih i srednjih škola biće omogućen i razgovor sa savetnikom za planiranje karijere iz NSZ na temu profesionalne orijentacije i izbora zanimanja.

GZS/PP Media

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti prijepolje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.998.942 посета
Тренутно на сајту: 425 посетилац(a)