Нове - старе директорке у Новој Вароши 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Нове - старе директорке у Новој Вароши
Trenutno na sajtu: 420       |       Podeli:
27.12.2017 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Одборници Скупштине општине Нова Варош на последњем овогодишњем заседању

именовали су директоре у три јавна предузећа и установе чије оснивач локална самоуправа. У наредне четири године ову функцију у Дому културе вршиће досадашња вд директорка Михрија Хаџић, такође досадашња вд директорка ЈКП “3. септембар” Сузана Шуљагић наставиће и убудуће да води ово предузеће, док је Јелена Лековић по други пут изабрана за директорку Центра за социјални рад.

Овдашњи Центар за социјални рад слови за једну од најуспешнијих установа овог карактера како у Златиборском округу тако и шире. Нова стара директорка захвална је свима који су подржали њен избор и каже да ће са запосленима у овој установи наставити и даље да унапређује њен рад.

,,Сматрам да сам у претходне четири године успоставила одређене правце деловања и постигла значајне резултате у свом раду. Социјална заштита је приближена грађанима и постала доступна онима којима је најпотребнија, тј најугроженијим грађанима, чиме је постигнута основна функција социјалне заштите а то је остваривање социјалне сигурности грађана на принципу солидарности, узајамности и хуманости, уз поштовање начела интегритета и достојанства корисника", истиче Јелена Лековић.

Директорка Центра за социјални рад Јелена Лековић, фото: Глас западне Србије

Она каже и да је реализовано много мера и програма, а поред многобројних видова материјалне подршке било и других активности којима су задовољаване потребе посебно осетљивих категорија као што су они најстарији и најмлађи, чија захвалност и осмех представљају најзначајније признање у њеном раду. Наравно, добре резултате не приписује само себи.

,,Они су резултат рада вредног, одговорног, стручног и енергичног колектива Општинског центра за социјални рад који је подржао и испратио сваку моју идеју и предложену активност, на чему сам им веома захвална. Програм рада који сам предложила за наредни мандатни период представља континуитет досадашњег рада и имаће за циљ и даље унапређене социјалне заштите у Новој Вароши а наравно све у складу са потребама наших грађана. И даље ћемо се трудити да 24 сата будемо на услузи свима онима којима је наша помоћ потребна", закључује Лековић.


ПП Медиа / Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.624.319 посета
Тренутно на сајту: 421 посетилац(a)