Otvorena letnja sezona na Torniku 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Otvorena letnja sezona na Torniku
Trenutno na sajtu: 393       |       Podeli:
20.06.2023 | 0 коментар(а)



Čajetina - Nakon kišovitog perioda koji je predugo trajao, sunčani junski dani u podnožju Tornika,



najvišeg zlatiborskog vrha, konačno su najavili početak letnje turističke sezone.

Prisutnima su se obratili direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović i PR JP "Skijališta Srbije", Ana Jovanović.

Direkto TO Zlatibor istakao je da JP "Skijališta Srbije" svojim letnjim sadržajima na Torniku svake godine dodatno upotpunjuju i unapređuju turističku ponudu, koja ima veliki značaj za razvoj turizma i destinacije. U svom obraćanju medijima osvrnuo se na važan jubilej koji Zlatibor obeležava ove godine, 130 godina organizovanog turizma.

"Prema dosadašnjem interesovanju i rezervisanim smeštajnim kapacitetima pred nama je još jedna uspešna letnja sezona. Trenutna popunjenst hotelskog smeštaja za predstojeći letnji period je oko 80 odsto. Sve aktivnosti koje planiramo tokom letnje sezone usmerene su na obeležavanje jubileja, a poseban adut Zlatibora i ovog leta biće avanturistički sadržaji. Opština Čajetina ove godine realizovaće projekat uređenja pešačke i biciklističke staze od centra Zlatibora do međustanice gondole na Ribničkom jezeru. Ovom stazom, ali i mnogim drugim, već uređenim stazama, turistima nudimo dodatnu vrstu sadržaja, priliku da užiavju u netaknutoj prirodi, priliku da se uvere da su na svega nekoliko stotina metara od centra Zlatibora delovi planine koji nisu urbanizovani, ni građevisnki eksploatisani" istakao je direktor Živanović.

PR JP "Skijališta Srbije" Ana Jovanović u svom obraćanju medijima najavila je aktivnosti koje su posetiocima planinskog centra Tornik na raspolaganju. Tradicionalno, ovog leta posetiocima Tornika biće na raspolaganju panoramska vožnja žičarom, bob na šinama, avantura park, mini golf teren, staze za planinski biciklizam i ostali zabavni adrenalinski sadržaji. Prvog dana otvaranja letnje sezone svi sadržaji planinskog centra Tornik bili su besplatni za posetioce.

Planinski centar Tornik za posetioce će biti otvoren svim danima od 10.00 do 17.00 časova.

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


tornik letnja sezona zlatibor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.395.397 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)