Парезановић: Сви се сећамо како је Ђилас цензурисао медије, слика која је послата из Србије поражава 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Парезановић: Сви се сећамо како је Ђилас цензурисао медије, слика која је послата из Србије поражава
Trenutno na sajtu: 366       |       Podeli:
18.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Повереник СНС, Марко Парезановић на конференцији за медије истиче да на дан кад је навршено 15 година
Марко Парезановић, фото: РИНА

од страдања и прогона Срба на Косову и Метохији, опозиција је оскрнавила сећање на жртве својим насилничким понашањем.

“Слика која је отишла из Србије је поражавајућа. Сви медији из региона брујали су о нередима у Београду и наслађивали се. Упад у просторије РТС је неприхватљив вид насиља за који сматрам да треба бити осуђен од стране свих”, рекао је Парезановић.

Он сматра да су за време владавине садашњих лидера Савеза за Србију медији били у далеко горем положају него данас.

“Фашсита Бошко Обрадовић у протекле две године осам пута је био гост у емисијама на РТС, што је доста више него што је на пример на јавном сервису гостовао Вучић док је био у опозицији. Тај Обрадовић је на изборима на нивоу целе Србије освојио нешто више од два посто гласова и да ли се то он сматра адекватним да управља медијима”, истиче Парезановић који се осврнуо на забелешке Чачанке Верице Бараћ, која је писала о стању у медијима пре десет година.

“Медији су заробљени, а власт своју контролу успоставља преко најближих сарадника председника Бориса Тадића – Драгана Ђиласа и Срђана Шапера, који преко својих фирми врше малверазације у медијима”, написала је свјевремено Бараћ, а присетио се повереник Парезановић.

Он нагалашава да је циљ нереда радикализација протеста “Један од пет милиона” који је у Србији, како каже, изгубио сваки смисао.

“Протести јењавају, све је мање присталица и оно што је било потребно Обрадовићу и Ђиласу је шок терапија у нади да ће то да подигне вољни моменат код њихових симпатизера. Била им је потребна крв како би могли да глуме жртве, да иницирају хапшење и на тај начин дају себи на значају”, каже Парезановић и додаје да овакво понашање опозиције Српској напредној странци може донети само позитивне политичке поене.

“Грађани су видели како се они понашају и да су насиље и нереди једино што Савез за Србију може да им пружи. Нама у политичком смислу цела ова ситуација може само да погодује, али то није поента јер се на овај начин шаље ружна слика из Србије и чини се лоше грађанима”, закључио је Парезановић и похвалио рад надлежних орагана и полиције који су успели остати имуни на све увреде и професионално радили свој посао.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns parezanovic opozicija protesti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.186.011 посета
Тренутно на сајту: 367 посетилац(a)