Пријепољски бренд ,,ВоЛим добро у људима" апсолутни победник Укус феста у Београду 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Пријепољски бренд ,,ВоЛим добро у људима" апсолутни победник Укус феста у Београду
Trenutno na sajtu: 370       |       Podeli:
20.09.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље - У изузетно великој конкуренцији бренд "ВоЛим добро у људима", компаније

Ес Комерц из Пријепоља освојио је Гранд при награду "Укус над укусима", апсолутну награду публике и велихи пехар, на Укус Фесту, јединственом фестивалу хране и пића који се одржао 14. и 15. септембра у Комбанк дворани у Београду.

На овом јединственом фестивалу учешће је узело 60 произвођача из Србије и региона, са преко 2000 производа. Дегустирале су се најфинијие посластице, џемови, сокови, свеже намирнице, органске и интегралне тестенине ручне израде, до специјализоване хране за вегане.

Фестивал је посетило преко 4000 посетилаца који су могли да уживају у домаћим традиционалним производима.

Менаџери продаје Милан Симић и Емир Јусовић на додели признања, фото: ГЗС

"Ово је потврда квалитета који су препознали посетиоци на фестивалу. Заиста нам пуно значи ова награда. Она у суштини потврђује нашу мисију, да је храна нашег краја изузетног квалитета. Ово је такође потврда и нашим коперантима који вредно и марљиво на најфинији начин доносе у наше погоне квалитет са Златара и околних обронака са подручја пријепољске и нововарошке општине", казао је Есад Јусовић власник компаније Ес комерц.

Иначе, производи бренда Волим Добро у Људима могу се наћи у њиховим трговачким ланцима, као и у велетрговинама Дис, Меркатор, Арома, а ускоро и у Универекспорту и свим боље опремљеним здравим хранама.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIJEPOLJE ES KOMERC PRIZNANJE VOLIM DOBRO U LJUDIMA UKUS FEST

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.030.621 посета
Тренутно на сајту: 371 посетилац(a)