СПС предала листу, Дијана Радовић из Прибоја прва жена на листи 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs             

 
СПС предала листу, Дијана Радовић из Прибоја прва жена на листи
Trenutno na sajtu: 446       |       Podeli:
17.02.2022 | 0 коментар(а)



Београд / Прибој – Социјалистичка партија Србије предала је синоћ листе за републичке изборе који ће бити одржани 3. априла.

Функционери СПС су навели да је прикупљено и предато више од 20.000 потписа. Након што је Републичка изборна комисија потврдила да је све у реду, уследио је аплауз.

Ивица Дачић је рекао да никад брже нису сакупили потписе и брже пријавили листу, као и да га то радује.

– Морам рећи да сам веома задовољан што смо предали листу одмах после расписивања избора. Никад нисмо брже сакупили потписе и брже пријавили листу. То ме посебно радује јер значи да постоји велика енергија и елан широм Србије у очекивању почетка предизборне кампање. Ми ћемо сада предати и листе за градске изборе. Наша листа се зове “Ивица Дачић – премијер Србије” и “Тома Фила – градоначелник Београда”. Ми излазимо са својом политиком, са пресонализацијом и персонификацијом онога о чему ми причамо. Тома Фила ће бити најбољи кандидат за заштиту интереса Београђана – рекао је Дачић.
Он је подсетио да су ово избори и за парламент и градоначелника, као и за власт у свим општинама.

-Има још 7.000 потписа које нисмо стигли да унесемо. Дакле, имамо више од 20.000 потписа. На нашој листи се налази Јединствена Србија Драгана Марковића Палме, Зелени Србије које води Иван Карић, налази се и низ веома угледних имена. Одмах иза нас двојице се налазе млади људи. Број три је Угљеша Марковић, председник социјалистичке омладине и досадашњи народни посланик. Ту су након њега Дијана Радовић, Александра Рађанковић. На самом врху биће др Владимир Ђукић, директор КБЦ “Драгиша Мишовић”, а исто тако на нашој листи ће бити и јунак борбе против ковида глава сестра у том КБЦ, Наташа Богуновић која је довољно позната – испричао је Дачић.

Према његовим речима, на листи се налази и проф. др Андрија Савић, председник Пензионера Србије и некадашњи директор БИА, а ту је и Ратко Николић, бивши капитен рукоменте репрезентације Србије који ће водити листи и на локалним изборима у Аранђеловцу. Ту су и представници борачких организација који су се истакли за време разних ратова.

 

 

 

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sps predala listu DIJANA RADOVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.948.363 посета
Тренутно на сајту: 446 посетилац(a)