Трнавац: Тодоровић има нашу апсолутну подршку, смешне су критике на његов рачун 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Трнавац: Тодоровић има нашу апсолутну подршку, смешне су критике на његов рачун
Trenutno na sajtu: 461       |       Podeli:
24.03.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Гостујући у синоћнем Дневнку западне Србије председник ГрО СПС Немања Трнавац,



казао је да су критике на рачун градоначелника Чачка Милуна Тодоровића потпуно бесмислене, а они који их пласирају неважни ликови који, ако мисле да се баве политиком треба да изађу пред народ и јавно се кандидују.

„Недопустиво је омаловажавање људи и изношење неистина које објављују поједини медији. Члан сам Градског већа чији је Тодоровић председник и морам отворено да кажем да се ради о човеку који поседује невероватну енергију, који је менаџер у правом смислу те речи и који је у Чачак довео огромне инвестиције, а наш град постао је отворен захваљљујући управо њему. Због тога има апсолутну подршку нас као коалиционих партнера, а знате да је СПС странка чији су бројни чланови након 05. октобра претерпели многе тешке последице”, казао је Трнавац.

Више из Дневника западне Србије можете погледати овде:




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nemanja trnavac dnevnik zapadne srbije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.259.681 посета
Тренутно на сајту: 461 посетилац(a)