Данас и сутра још топлије, освежење стиже сутра увече 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Данас и сутра још топлије, освежење стиже сутра увече
Trenutno na sajtu: 448       |       Podeli:
25.07.2022 | 0 коментар(а)



Топлији ваздух са Медитерана стиже на Балкан и подиже температуру у Србији.
Фото: ГЗС

Наредна два дана све топлије, а јаче освежење са северозапада стиже сутра увече. Јутарња температура од 16 до 23 степена, највиша дневна од 34 до 37.

Током данашњег дана претежно сунчано и топло. Јутарња температура од 16 до 23 степена, а највиша дневна од 34 до 37.И почетком ове радне недеље претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 16 до 23 степена, а највиша дневна од 34 до 37 степени.

Сутра ће већи део дана претежно сунчано и поново екстремно топло. После подне на западу и југозападу, а у току ноћи и у осталим крајевима уз локални развој облачности краткотрајни пљускови са грмљавином, а локално су могуће и краткотрајне непогоде са градом и јаким или олујним ветром у зони пљускова.

Средином недеље на северу суво са дужим сунчаним интервалима, а у осталом делу променљиво облачно, са кишом или локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен, северозападни.

Најнижа температура од 17 до 21 степен, а највиша од 30 до 33 степена.

У четвртак претежно сунчано и топло, само на крајњем југу, уз локални развој облачности понегде краткотрајни пљусак са грмљавином. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 17 до 21 степен, а највиша од 31 до 34 степена.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VREME PROGNOZA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.251.955 посета
Тренутно на сајту: 448 посетилац(a)