Француски новинари први пут у посети Златибору 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Француски новинари први пут у посети Златибору
Trenutno na sajtu: 384       |       Podeli:
25.09.2019 | 0 коментар(а)



Златибор - Туристичка организација Златибор, јуче је била домаћин групи од шест француских новинара, представника еминентних часописа

и портала који су у дводневној посети Златибору. У оквиру организоване посете на Златибор су допутовали представници следећих медија: „Tour Mag", „Quotidien du tourisme", Magazine „Proces Alimentaire", Magazine „Prestige et Sante", Magazine „La Provence" и Magazine „Monde à Valeurs actuelle" Rubrique Art de vivre de voyage". Посета новинара Златибору реализује се у оквиру пројекта „Презентација туристичких потенцијала Београда, Тополе и Златибора" које организује удружење „Ја волим Француску" уз подршку Министарства туризма Републике Србије.

Посета француских новинара Златибору започела је свечаним пријемом у просторијама Туристичке организације Златибор, где су новинаре дочекали председник општине Чајетина Милан Стаматовић, директор ТО Златибор Владимир Живановић и директор ЈП "Голд гондола" Бојана Божанић. Већ на самом почетку разговора новинари из Француске показали су веома велико интересовање за Златибор и све његове потенцијале, што се видело по бројним питањима која су постављали представницима општине. Посебно интересовање привукао им је пројекат будуће златиборске гондоле и сарадња са француском компанијом "Пома" која је произвођач опреме за гондолу.

Разговор је настављен уз ручак, па су гости из Француске имали прилику да се упознају са аутентичним златиборским специјалитетима. Након ручка за новинаре је организовано двочасовно разгледање Златибора, где су уз причу о дугој традицији развоја туризма и потенцијалима којима располаже ова планина, обишли центар Златибора, спортске терене, Дино и Авантура парк, почетну станицу гондоле, златиборску пијацу и броје друге локалитете.

Циљ овако организоване посете француских новинара је промоција Златибора као најпожељније дестинације Србије француском туристичком тржишту. Овим се туристичка понуда Златибора приближава француским туристима и на најефикаснији начин (писањем о потенцијалима Златибора у најчитанијим штампаним медијима), привлачи француска тражња.

Посета француских новинара дестинацијама Србије, међу којима се посебно издвојио Златибор, рзултат је успешно реализоване велике међународне конференције у Београду, 20. априла прошле године, на тему: “Презентовање туристичких производа и потенцијала Србије француском туристичком тржишту” којој је присуствовао значајан број утицајних француских тур-оператера и представника француских еминентних медија.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.458.078 посета
Тренутно на сајту: 384 посетилац(a)