Љишки напредњаци први предали листу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Љишки напредњаци први предали листу
Trenutno na sajtu: 492       |       Podeli:
06.03.2020 | 0 коментар(а)



Љиг - Општински одбор Српске напредне странке Љиг први је предао општинској Изборној
Драган Лазаревић у Изборној комисији, фото: ГЗС

комисији изборну листу са кандидатима за одборнике Скупштине општине Љиг. Листа "Александар Вучић - За нашу децу" чији је носилац у Љигу, Драган Лазаревић, предата је данас поподне, а својим потписом подржало ју је више од 400 суграђана.

фото: ГЗС

"За само пар сати прикупљени су  потписи што јасно говори колику подршку у Љигу има Српска напредна странка. Захваљујемо се свима који су својим потписом дали подршку листи општинског одбора Српске напредне странке Љиг и позивам наше суграђане  да 26. априла изађу на гласање  и свој глас дају Српској напредној странци, листи ’Александар Вучић - За нашу децу’, рекао је носилац листе Српске напредне странке у Љигу, Драган Лазаревић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ljig izbori sns lista predaja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.447.250 посета
Тренутно на сајту: 493 посетилац(a)