Основци из Прањана подржавају Олимпијце 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Основци из Прањана подржавају Олимпијце
Trenutno na sajtu: 248       |       Podeli:
28.06.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Дух Олимпијских игара постоји од самог настанка и траје до



данашњег дана. Ми смо забележили како изгледа јединствена подршка ђака из основне школе из планинске варошице Прањани сваком нашем квалификованом такмичењу на овом престижном такмичењу.

 

Основци школе у Прањанима ставили су тачку на претходну школску годину, а сада је њих 111 колико их има у тој образовној установи сву своју пажњу и подршку усмерило ка томе , како ће се наши олимпијци снаћи у Токију.

„Једва чекам да видим какви ће бити резултати наших такмичара на Олимпијским играма. На овом паноу налазе се све земље које су били домаћини Олимпијских игара. Кроз њих су прошли и наши спортисти и враћали се са наградама. Волео бих да наша земља буде победник и будући домаћин”, прича основац Огњен Топаловић.

Олимпијске игре су водећи интернационални спортски садржај, а наставници тврде да је изузетноп важан з аподстицање спортског духа код деце.

„Ми смо овде хтели да упознамо децу са самим концептом Олимпијских игара и њиховом изворноим идејом:међународни мир и јединство свих континената”, прича наставник физичког вапитања Ненад Радовић.

Индивидуални успех сваког малишана не мери се само одличним школским резултатима, већ и оним што дају читавом друштву.

Овим гестом млади нараштаји сувоборских села показују колико су за њих важне

Олимпијске игре у Токију и свака медаља изузетан је успех.

ГЗС

Опширније у Вестима, ТВ Б92:

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


osnovci skola Pranjani podrska olimpiujcima panoi Tokijo takmicarii

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.748.024 посета
Тренутно на сајту: 249 посетилац(a)