Мештани Ђелкапићеве улице у Ивањици након четири деценије ишчекивања добили асфалт 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Мештани Ђелкапићеве улице у Ивањици након четири деценије ишчекивања добили асфалт
Trenutno na sajtu: 311       |       Podeli:
14.07.2022 | 0 коментар(а)



Ивањица - Дуже од четири деценије житељи улице Милоша Ђелкапића у Ивањици чекају асфалт.

Безброј пута су покретали иницијативу и покушавали да нађу договор са надлаженим институцијама али им то није полазило за руком. Захваљујућу локалној самоуправи која је инвестирала скоро 30 000 000 динара, испред њихових кућа јуче је стигао асфалт, нови тротоари а комплетно је санирана и водоводно-канализациона мрежа.

Владимир Алексић каже да су улицу чекали преко четрдесет година.

„Овде има преко 31 кућа. Мештани су били у блату, канали нисмо могли да приђемо. Одличан је пројекат урађен, са тротоарима добили смо одличну улицу. Велику захвалност дугујемо општинској управи Ивањица и свима онима који су се бавили овим проблемом.”

Председник општине Ивањица, Момчило Митровић, обишао је градилиште и том приликом са мештанима разговарао о могућности изградње дечијег игралишта јер у насељу има доста деце. Уколико власници парцеле која је идеална за ову намену препознају значај изградње игралишта и нађу договор са локалном самоуправом малишани би већ наредне године могли да се безбрижно играју на новом уређеном простору.

Ово је само једна у низу планираних инвестиција а како сазнајемо за неколико дана почеће радови на уређењу главне улице у Ивањици, на које се чека деценијама.

ГЗС/Инфо лига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.499.740 посета
Тренутно на сајту: 311 посетилац(a)