Вучић се обратио у Краљеву 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Вучић се обратио у Краљеву
Trenutno na sajtu: 617       |       Podeli:
31.03.2023 | 0 коментар(а)



Краљево - Након посете Новом Пазару председник Србије Александар Вучић посетио је данас и Краљево где је одржао митинг у Спортском центру



„Ми као мала земља морамо да пронађемо своје место под Сунцем, али да пробамо да сачувамо своју самосталност која се не огледа само полицији, војсци, већ и у одлучивања, а самосталност је кад сами одлучујете које ћете путеве да градите, да вам министре не бира неко други. Научили сте да људи причају са локоћом, да људи причају оно што волите да чујете”, рекао је Вучић и додао „од 1994. године долазим у Чачку и Краљево сваке године су обећавали да ће бити урадјем аутопут и ево сада је урађен, за годину ипо дана урадићемо пут до Адрана. Политика је оно што ћемо урадити за нашу децу, оно што ће остати иза нас”.

Без јаке војске нема јаке државе

Предсендик Вучић се обратио грађанима у краљевачком Спортском центру; Фото: Јован Николић

„Важно је да радимо, да градимо наше путеве, пруге и не стидим се да кажем и нашу војску. Без јаке војске Србије би била шака зоби коју би позобали и верујте ми часа не би часили. Морамо да будемо много паметни, морамо добро да знамо и све наше слабости и да разумемо у каквом се тешком окружењу налазимо, да се залажемо за мир”, рекао је Вучић.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VUCIC ALEKSANDAR VUCIC KRALJEVO PREDSEDNIK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.162.451 посета
Тренутно на сајту: 617 посетилац(a)