Aleksandar Kundačina kandidat Srpskog pokreta monarhista za gradonačelnika Čačka 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Aleksandar Kundačina kandidat Srpskog pokreta monarhista za gradonačelnika Čačka
Trenutno na sajtu: 459       |       Podeli:
14.03.2024 | 2 коментар(а)



Čačak - Na sednici Gradskog odbora Srpskog pokreta monarhista u Čačku odlučeno je da se imenuje



kandidat za gradonačelnika a to je Aleksandar Kundačina iz Čačka, predsednik Srpskog Pokreta monarhista.

Srpski pokret monarhista u Čačku poziva sve političke stranke, koje učestvuju na izborima za fer i demokratske izbore.

„Parazitske instant koalicije, Nova Srbija (Velimir Ilić), Narodna stranka, ako još postiji, odnosno njen predstavnik Aleksandar Radojević i Udrženje kalemara Vlajisav Papić, došli su do zaključka da zajedno ’osvoje vlast u Čačku’, a po svim istraživanjima javnog mnjenja teško da mogu dobaciti do cenzusa od tri odsto biračkog tela. Ako bi se bavili genezom i istorijom pomenutih ’lidera’ došli bi do zaključka da su isti pripadnici istog teritorijalno - geografskog golijsko - zlatarskog podneblja. Da ne bi bili maliciozni to ništa ne znači, osim da imaju istu komunističku genezu, lako proverljivo (Rakec i Velimir Ilić dva, tri puta sekretar partijskih organizacija) iz kojih bi se moglo pretpostaviti da ostvare komitetsku penziju. Posebnu pažnju treba obratiti na izuzetnog stručnjaka i medijskog promotera novoformirane koalicije gospođu Violetu, bivšeg istaknutog člana i kadrovika SNS, a onda gensek grupe građana pomenutog gospodina Radojevića, pa do Narodne stranke, koja je doživela fijasko na izborima koji očekuju da mogu bilo kakav rezultat ostvariti na sledećim lokalnim izborima. Ako se tu pridoda ’vrli’ stručnjak dr Vlajo Papić (vrli kalemar) onda nema sumnje da će pomenuta koalicija doživeti totalni ’preporod’ u gradu Čačku”, navodi se u saopštenju Srpskog pokreta monarhista.


GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK SPM GRADONACELNIK KUNDACINA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Milan

    Koga ovaj kudi, taj je za preporuku.
  • ivan

    tako je kundacina, cepaj bagru



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.338.930 посета
    Тренутно на сајту: 460 посетилац(a)