И „Проводаџије” стижу на Чобанске дане у Косјерић 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
И „Проводаџије” стижу на Чобанске дане у Косјерић
Trenutno na sajtu: 546       |       Podeli:
14.07.2022 | 0 коментар(а)



Косјерић - Позната телевизијска емисија „Проводаџије” која се емитује на Хепи телевизји ,

снимаће чувену манифестацију „Чобански дани” у Косјерићу, која се одржава 29, 30. и 31. јула. Наиме, ова продукција данас се огласила саопштењем у којем наводи да креће у потрагу за младожењама и младама и да ће на овој висоравни покушати да окупи удаваче и неожењене.

Тања Преда изазива нежење на двобој на Чобанским данима у Косјерићу, фото: Приватна архива

„Нема више потраге за младом, јер проводаџија стиже са девојком међу најпожељније нежење у целој Србији. ЧОБАНИ, ПАЗИТЕ СЕ, СРЦЕ ЋЕ ВАМ БИТИ ОСВОЈЕНО, АЛИ НЕ И СЛОМЉЕНО! Ко даље баци камен, њему девојка! Надамо се да ће уже да превагне на Важу страну, јер наша млада није лака категорија. Сви заинтересовани кандидати нека дођу у недељу (31. јула) у Косјерић, на место где се одржавају Спортске чобанске игре у 13 часова. Време је да одмеримо снаге! А кад победимо идемо да певамо! Уколико желите да нам се јавите, позовите нас на број телефона 064/880-40-85”, наводи се у саопштењу продукције која ће на брду Град боравити за време одржавања манифестације.

  

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kosjeric cobanski dani provodadzija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.214.537 посета
Тренутно на сајту: 547 посетилац(a)