Ко стоји иза дојава о постављеним бомбама у Прехрамбеној школи и згради града Чачка 2008. Да ли исти човек данас терорише Чачане? 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Ко стоји иза дојава о постављеним бомбама у Прехрамбеној школи и згради града Чачка 2008. Да ли исти човек данас терорише Чачане?
Trenutno na sajtu: 320       |       Podeli:
25.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Радница на централи Градске управе града Чачка примила је позив да је

у згради постављена експлозивна направа, полиција је евакуисала запослене, а после детаљне претраге установљено је да се ради о лажној дојави, пренео је Б92, 19. новембра 2007.

Тадашњи начелник Криминалистичке полиције СУП-а Чачак казао је да се највероватније ради о особи из Холандије која је позната полицији и да је на исти начин већ неколико пута јављала да је подметнута бомба. Реч је о другој дојави о подметнутој бомби за 10 дана у граду Чачку, јер су 9. октобра евакуисани ученици Прехрамбено - угоститељске школе, пошто је секретарица примила позив да је у згради подметнута експлозивна направа.

Да ли исти човек данас терорише Чачане?

Иза насиља над Чачанима које стиже са друштвених мрежа и вибер групе стоји Жељко Дамјановић, холандски држављанин, оснивач и администратор вибер групе, а чланови су бивши Чачанин Мирко Поледица његов близак пријатељ и Стојан Марковић власник Озон медија. За Дамјановићем је 2006. била расписана потерница због претњи припадницима полиције и узнемиравања власника мењачница. Стојан Марковић је промотер друштвене мреже, који у свом медију пласира дешавања у групи а затим их изложи најгорој тортури, дискредитацији у селектованим коментарима, у којима пљуште увреде а нису поштеђени ни чланови породице ни деца. Због сличних ствари Стојану Марковићу биће суђено 31. јануара 2020. у Вишем суду у Београду по тужби породице Капларевић који су поднели пријаву због вређања њихове бебе. Комисија Савета за штампу, Марковићу је већ изрекла меру кршења новинарског кодекса, иако је он био један од председавајућих, што је невероватно и први пут од настанка тог тела. Мирко Поледица се декларише као велики пријатељ Жељка Дамјановића, тврдећи на твитеру како се ради о ,,часном човеку“.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zeljko damjanovic mirko poledica stojan markovic cacak sud presuda novac viber bomba prehrambeno ugotiteljska skola

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.821.012 посета
Тренутно на сајту: 321 посетилац(a)