Vanredna situacija proglašena na teritoriji cele opštine Arilje 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Vanredna situacija proglašena na teritoriji cele opštine Arilje
Trenutno na sajtu: 385       |       Podeli:
16.06.2023 | 0 коментар(а)



Arilje - Usled obilnih padavina jutros je uvedena vanredna situacaiju na celoj teritoriji opštine Arilje. Najkritičniji su atarski i nekategorisani putevi a pojavila su se i klizišta



koja su napravila nanose na putevima zbog čega su oni neprohodni, rekao je predsednik opštine Arilje Predrag Maslar.

Predsednik opštine Arilje Predrag Maslar, foto: 4N studio

„Po stupanju na snagu vanredne situacije obavestili smo sve subjekte od značaja a i mehanizacija je na terenu. Ekipe su na terenu procenjuju štetu i gde treba da se pošalju mašine kako bi se nanosi otklonili i kako bi se uspostavila normalizacija. Čekamo da prestane kiša, da obiđemo celu opštinu. Imamo još jedan problem a to je početak berbe malina i to nas je navelo da uvedemo vanrednu situaciju, jer sugrađanim moramo da obezbedimo prohodne puteve kako bi došli do svojih imanja”, kazao je Maslar.

Prema njegovim rečima u ovom trenutku nema ugroženih domaćinstava i ljudi i važno je da tako ostane. „One kuće koje su prve na udaru njih češće obilazimo i ako dođe do pogoršanja i porasta nivoa Rzava i Moravice branićemo kritične tačke. Snabdevanje struje je normalno i tu nemamo problema.”

Opširnije večeras u Dnevniku zapadne Srbije koji se emituje od 21.00 čas na Moja TV i to na 653 ili 244 kanalu kablovskog operatera Supernova, kao i na 450 kanalu SBB operatere. Takođe, u istom terminu DZS se emituje i na televiziji Telemark i TV GM.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vreme cacak voda poplave arilje vanrdna situacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.308.880 посета
Тренутно на сајту: 386 посетилац(a)