Јовановић после 16 година власти одлази са чела Тополе? 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Јовановић после 16 година власти одлази са чела Тополе?
Trenutno na sajtu: 458       |       Podeli:
01.07.2020 | 0 коментар(а)



Топола - Једни га сматрају творцем модерне Тополе, други узурпатором власти који је око себе постављао марионете.
Драган Јовановић одлази са места председника Тополе, фото: ГЗС

У сваком случају  Драган Јовановић неприкосновени владар Тополе пуних шеснест година могао би ускоро отићи  са власти, јер је на протеклим локалним изборима освојио  16 мандата што  је недовољно за формирање већине.  Други по снази је СНС (15)  са којим је Јовановић од оснивања у сукобу.

Коалиција окупљења око СНС у Тополи формираће власт 

Група грађана, која никако не жели са Јовановићем је ГГ  коју предводи учитељ Мирко Јевтић и они су тас на ваги са 6 мандата. СПС  са освојена 3 и ПОКС са једним мандатом  такође не желе да виде Јовановића поново на челу општине тако да му је бар за сада , уколико се неко чудо не деси, веома известан одлазак са власти.

Једина сламка спаса  могла би Јовановићу  бити реч врховног команданта СНС, међутим питање је како би то прихватили локални напредњаци обзиром да је Јовановић жестоко прозивао њих и њиховог лидера а током своје апсолутне владавине игнорисао.

Скупштина броји  41 одборничко место.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


topola dragan jovanovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.428.964 посета
Тренутно на сајту: 458 посетилац(a)