У марту почиње реконструкција зграде Удружења занатлија у Горњем Милановцу 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
У марту почиње реконструкција зграде Удружења занатлија у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 280       |       Podeli:
09.02.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Објекат Удружења занатлија Горњи Милановац изграђен је 1929. године и налази се на одличној локацији,

у самом центру града. У току је планирање фаза реконструкције објекта, прикупљају се финансијска средства и план је да се почетком марта ове године почне са радовима. Реконструкцијом је планирано да се обезбеде додатне две просторије које ће издавати и самим тим ће бити обезбеђени приходи у фонду Удружења.

На подручју милановачке општине има око 1.500 предузетничких радњи и преко 4.000 запослених у оквиру њих. Удружење није у ситуацији да нешто посебно понуди својим члановима, јер нисмо довољно удружени, нисмо довољно организовани. Покушавали смо са удружењима из Чачка, Краљева и Ивањице да се организујемо као удружење предузетника Моравичког округа, да својим члановима обезбедимо неке погодности али опет је све то било недовољно да би постигли неки напредак. – рекао је Драгиша Матовић, председник Удружења занатлија Горњи Милановац.

Удружење занатлија у Горњем Милановцу постоји скоро читав век. Међу оснивачима и најзаслужнијима за рад и постојање ове организације су : Живан Јовановић, Добросав Трифуновић, Милета Чуљковић, Злата Павловић, Богољуб Вукашиновић, Гојко Арсоски, Десимир Аџић, Радојко Весковић и други.

У овом тренутку на подручју општине ради око 1500 предузетничких радњи у којима је запослено више од 4000 људи. Сама организација управни и извршни одбори су под контролом статута који је прописала држава.

 

 

ГЗС / ГМ Прес




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


rekonstrukcija zgrade udruzenje zanatlija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.221.874 посета
Тренутно на сајту: 280 посетилац(a)