Прва епизода нове кампање „У загрљају Златибора - Ски центар Торник” 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Прва епизода нове кампање „У загрљају Златибора - Ски центар Торник”
Trenutno na sajtu: 347       |       Podeli:
21.03.2023 | 0 коментар(а)



Чајетина - Туристичка организација Златибор припремила је серијал емисија под називом



„У загрљају Златибора” које на непосредан начин откривају лепоте и потенцијалним туристима приближавају златне потенцијале Златибора.

„На самом почетку вас водимо до златиборског врха, Ски центра ’Торник’ који са својих 1496 метара надморске висине, пружа јединствену прилику да сва чула окрепите свежим ваздухом, али и да на тренутак останете без даха када погледате призоре око себе. Налази се на деветом километру од туристичког средишта планине и до њега се може стићи и у кабини ’Голд гондоле’. Ту је понуда разноврсна, ски-стазе су утабане, а скијаше и бордере превози шестоседна жичара. Било да желите ски авантуру, да сте искусан скијаш, бордер или почетник или желите само да уживате у призору са највишег врха Златибора, на правом сте месту”, поручују из ТО Златибор.

Епизода о Ски центру „Торник” која је припремљена у оквиру кампање „У загрљају Златибора” се налази на званичном јутјуб каналу Туристичке организације Златибор, и може се погледати на следећем линку:

https://www.youtube.com/watch?v=OolGhVKJ-bw

 

 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina zlatibor tornik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.261.437 посета
Тренутно на сајту: 346 посетилац(a)