Рекордер по броју голова у српском фудбалу икада за ГЗС: Осећам се као да имам 25, као Новак дижем лествицу високо да се тешко надмаши! 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Рекордер по броју голова у српском фудбалу икада за ГЗС: Осећам се као да имам 25, као Новак дижем лествицу високо да се тешко надмаши!
Trenutno na sajtu: 520       |       Podeli:
11.04.2022 | 0 коментар(а)



Лучани - Импонује ми да сам најбољи стрелац у историји Суперлиге Србије, истиче у разговору за Глас западне Србије

рекордер по броју датих голова у српском фудбалу, Лучанац Милан Бојовић.

Он је у последњем колу постигао два поготка за Младост, а већ је са првим надмашио Андрију Калуђеровића који је досад био првопласирани.
Неприкосновена бројка од 88 голова у српском фудбалу делује нестварно поготово ако се има у виду да је Милан пет-шест година био у иностранству и није имао као други играчи прилику да „тресе (само) суперлигашке мреже”, међутим, види се, то га није спречило да се зацементира као „број 1”.

„Сама чињеница да је кроз нашу лигу продефиловало пуно добрих асова и квалитетних играча и голгетера, а да сам на врху, значи пуно и даје подстрека да наставим да тресем мреже. Често се шалим да као што Новак Ђоковић што више времена проводи на врху као ’светски број 1’, тако и ја подижем лествицу датих голова као ’српски број 1’”, наводи Бојовић и додаје да је стање његове физичке форме и кондиције такво да понекад помисли да има 25, а не 35 година.

„Идем даље, сигурно је само да ћу гурати докле год будем могао”, уверава голгетер Младости.

Његов тим је победио прекјуче, а већ вечерас чека расплет – иде ли у плеј-оф са још седам најбољих екипа или у плеј-аут са осталих седам које се боре за опстанак.

Лучанцима је потребно да се посрећи јер не зависе више од себе и „држе фиге” Металцу да извуче који бод Напретку у Крушевцу.

Надамо се Металцу, искрено ће Бојовић, приметивши да „дављеник (Металац) који се дави, бори се и рукама и ногама да се спасе”.

„Да откину барем неки бод. А и ако не будемо у осам није смак света. Имајући у виду да смо стартовали лоше, са шест пораза заредом, можемо бити задовољни како се то касније развијало. Да није било лошијих резултата данас бисмо се сигурно борили за Европу, али, шта је ту је, фудбал је то”, напомиње саговорник ГЗС.

Поменувши Младост, дотакао се саиграча, голобрадог везњака Ђорђа Гордића, „пола живота” млађег од њега, коме сви предвиђају „светску каријеру” и казао да је тим лепо избалансиран, као спој младости и искуства, у којем нпр. он има 34, а Гордић 17.

„’Горда’ је екстраталентован момак. Очекујем и надам се да ће у будућности играти на светском нивоу, само да настави овако да се развија”, наглашава.

Бојовић је рођени Лучанац, са 14 година прелази у Партизан где се кали у Телеоптику и пролази чувену Партизанову омладинску школу те стога не чуди што је данас велики навијач Партизана.
После домаће лиге, касније, пут га води у иностранство, у Грчку, Израел и Казахстан, да би се напокон вратио у „своју Младост”.
„Младост је мој клуб, доживљавам га као другу кућу. Уосталом, у Лучанима ми живе родитељи и брат, а ја сам са супругом и децом изабрао Београд. Данас са посебним емоцијама играм за Младост, а од великих наравно да навијам за Партизан”, закључује српски „капоканонијере”, истичући да ће се после каријере озбиљније посветити омиљеном хоби-спорту, тенису, као и пецању и скијању.

„И да не заборавим, волим природу и роштиљање, ручак у природи...”, наводи Бојовић.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


FK MLADOST LUCANI LUCANI MLADOST MILAN BOJOVIC LING LONG LIGA PRVA LIFA FUDBAL

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.240.815 посета
Тренутно на сајту: 521 посетилац(a)