Данас натпросечно топло, температура и до 28 степени 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Данас натпросечно топло, температура и до 28 степени
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
01.11.2022 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас бити натпросечно топло и изнад већег дела земље сунчано, само ујутро биће краткотрајне магле, а максимална дневна температура биће између 23 и 28 степени.
Фото: ГЗС

Магле ће бити ујутру бити на северу, по појединим котлинама и дуж речних долина као и ниске облачности, која ће се понегде на крајњем северу Војводине задржати и у првом делу преподнева, саопстио је РХМЗ.

Ветар слаб до умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 3 до 11, највиша дневна од 23 до 28 степени.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до 8. новембра, у среду ујутро и пре подне на северу и западу, а после подне и увече у осталим крајевима умерено наоблачење, понегде уз могућност слабе краткотрајне кише.

У четвртак претежно сунчано, само ујутро местимично краткотрајна магла и ниска облачност. У петак постепено наоблачење, у кошавском подручју и у планинским пределима дуваће умерен и јак јужни и југоисточни ветар. Увече и током ноћи у већем делу земље киша и пљускови, а ветар ће бити у скретању на западни и северозападни.

У суботу претежно облачно, местимично с кишом. У недељу на северу и западу земље разведравање, у осталим пределима претежно облачно, још пре подне понегде с кишом.

Почетком следеће седмице променљиво са периодима сунчаног времена уз углавном суво време.

Дневна температура ће бити у паду, до петка и даље изнад просека, а од суботе свежије, па ће бити углавном у границама просека за прву декаду новембра.

 

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VREME PROGNOZA CACAK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.569.874 посета
Тренутно на сајту: 396 посетилац(a)