Profesor Alfa BK Univerziteta Aleksandar Prnjat dobio počasni doktorat na Malti 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Profesor Alfa BK Univerziteta Aleksandar Prnjat dobio počasni doktorat na Malti
Trenutno na sajtu: 399       |       Podeli:
26.03.2024 | 0 коментар(а)



Alfa BK Univerzitet je prvi privatni univerzitet u Srbiji i regionu. Tokom više od tri decenije ovaj privatni i neprofitni univerzitet



(sva zarada ostaje Univerzitetu za unapređenje nastave i istraživačkog rada), više puta je menjao ime, ali je kvalitet prenošenja znanja studentima i naučnog rada ostao nepromenjen. Profesori Alfa BK Univerziteta prepoznati su i van granica naše zemlje po visokim standardima svog rada.

Najbolji primer međunarodnih uspeha profesora Alfa BK Univerziteta desio se ovih dana na Malti. Aleksandar Prnjat, redovni profesor Alfa BK Univerziteta, dobio je počasni doktorat od Malteškog instituta za obuku u geštalt psihoterapiji (EAPTI-GPTIM). Reč je o akreditovanoj instituciji visokog obrazovanja sa Malte koja je vodeća svetska ustanova u oblasti obrazovanja iz geštalt psihoterapije.

Profesor Aleksandar Prnjat dobio je počasni doktorat u znak priznanja za doprinos filozofiji, društvenoj teoriji i edukaciji iz oblasti geštalt psihoterapije. Profesor Prnjat objavljuje radove iz etike, socijalne i političke filozofije, metodologije društvenih nauka i studija kulture. Prošao je tokom akademske karijere kroz sva saradnička i nastavna zvanja na Alfa BK Univerzitetu. Na njemu danas predaje etiku, poslovnu etiku i studije kulture na osnovnim studijama, metodologiju naučnih istraživanja na master studijama i primenjenu etiku na doktorskim studijama.

Osim što je bio glavni urednik dva naučna časopisa čiji je izdavač Alfa BK Univerzitet, Aleksandar Prnjat je član redakcije petnestak naučnih časopisa koje izdaju drugi izdavači, u zemlji i inostarnstvu. Bio je takođe glavni urednik časopisa Kultura koji izdaje Zavod za proučavanje kulturnog razvitka iz Beograda. Njegovom delu je posvećeno više naučnih radova.

GZS

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vest alfa Bk

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.368.287 посета
Тренутно на сајту: 400 посетилац(a)