Домановић: ПОКС је изнео неистине, није тачно да сам склапао уговоре са члановима породице 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Домановић: ПОКС је изнео неистине, није тачно да сам склапао уговоре са члановима породице
Trenutno na sajtu: 346       |       Podeli:
15.09.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Глас западне Србије упутио је јуче директорима јавних предузећа захтев да одговоре на оптужбе које је на њихов рачун изнео
Директор ЈКП „Комуналац” Чачак, Петар Домановић, фото: ГЗС

Градски одбор ПОКС-а који у локалном парламенту града Чачка броји четири одборника, по основу Закона о доступности информацијама. За сада је одговорио једино директор ЈКП „Комуналац” Чачак, Петар Домановић који је у допису навео да је ПОКС изнео неистине и позвао одборнике ове партије да посете предузеће.

Одговор преносимо у целости:

„ЈКП „Комуналац“ Чачак унапређује и шири систем видео надзора, а све у складу са техничким потребама, критичним комуналним локацијама и расположивим финансијским средствима.

У свакој набавци се строго поштује усвојени Програм пословања и План јавних набавки за актуелну годину.

-У складу са Програмом пословања за 2019. годину и Планом јавних набавки за 2019. годину спроведена је процедура за набавку, инсталацију, монтажу и постављање у функцију система ВИДЕО НАДЗОРА на локацији ЈКП „Комуналац“ Чачак – Технички сектор. Спроведена је комплетна процедура, која укључује позиве за понуде затражене од пет понуђача, прибављено је пет понуда, донета одлука о додели уговора, и потписан Уговор са фирмом „PRO-TEHNO ING“ из Алексинца, која је извела послове инсталације, монтаже, стављање у функцију система и обуку кадра за рад. Извођач поседује све законом захтеване лиценце и дозволе из ове области.

Комплетна документација се налази у ЈКП „Комуналац“ Чачак.

-У складу са Програмом пословања и Планом јавних набавки за 2019. годину спроведена је процедура инсталације, монтаже и постављања у функцију система ВИДЕО НАДЗОРА на удаљеним локацијама. Посао је технички комплексан јер се ради о бежичном умрежавању и слању видео сигнала путем оптички видљивих антена, а све кроз постојећу мрежу коју поседује ЈКП „Комуналац“ Чачак. Спроведена је комплетна процедура преко Портала јавних набавки, у складу са Законом о јавним набавкама (бр. набавке ЈНМВ-Д1-10/2019). Уговор је додељен фирми „Ортел“ д.о.о из Чачка. Извођач поседује све законом захтеване лиценце и дозволе из ове области.

Комплетна документација везана за предметну јавну набавку се налази у ЈКП „Комуналац“ Чачак, као и на Порталу јавних набавки.

-У 2020. години није било уговарања предметних радова. У оквиру Програма пословања за 2020. години предвиђено је постављање видео надзора на Зеленој пијаци. Спровођење набавке и почетак реализације су предвиђени у последњем кварталу текуће 2020. године.

Из приложеног се види да међу потписницима уговора НЕМА чланова моје породице.
Овим путем позивамо нову парламентарну одборничку групу у Скупштини града Чачка „ПОКС“ да посети ЈКП „Комуналац“ и да се упозна са делатношћу и пословањем нашег предузећа.

Све информације и документација ће бити доступне”, наводи се у одговору.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak komunalac petar domanovic ugovor poks

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.177.007 посета
Тренутно на сајту: 347 посетилац(a)