Одборници сутра о именовању директора Дома здравља 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Одборници сутра о именовању директора Дома здравља
Trenutno na sajtu: 530       |       Podeli:
25.10.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица- Председник скупштине општине Ивањица Александар Трипковић сазвао је за сутра 26. октобра,

16. седницу на чијем дневном реду ће се наћи 26 тачака.

Скупштина ће почети доношењем одлуке о приступању изради стратегије одрживог развоја општине Ивањица 2018-2028, затим одлучиваће се о предлогу одлуке о месним заједницама на територији општине Ивањица и именовању Изборне комисије за спровођење избора за чланове савета.

Одборници ће дати одлуку о оснивању ЈУ „Установа за спорт и физичку културу” Ивањица као и о именовању в.д. директора, Управног одбора и Надзорног одобра те установе. Разматраће се предлог Управног одбора за именовање директора Дома здравља и предлог за избор члана Општинског већа. На дневном реду биће и Одлука о санирању метеријалне штете грађанима настале природном и другом незгодом.

Између осталог одлучиваће се о стављању ван снаге Одлуке о изменама и допунама Одлуке о локалним комуналним таксама. Разматраће се Извештај о извршењу решења Одлуке о буџету општине за првих шест месеци ове године, као и извештај о раду ПУ „Бајка” и њен годишњи план и измене предшколског програма. Пред одборницима ће се наћи годишњи извештај о пословању ЈКП „Ивањица” за прошлу годину као и финансијски извештај. Одлучиваће се о распуштању Савета и именовању повереника у МЗ Међуречје, Ковиље и Опаљеник, а разрешиће се и именовати чланови УО Дома здравља, Дома ученика средњих школа и ОШ „Кирило Савић”.

Седница ће почети у 9:00 часова.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Ivanjica skupština zasedanje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.896.273 посета
Тренутно на сајту: 531 посетилац(a)