Финале „Беовизије”: Марко врхунски свира, а Бобан навија. Може ли Србија са трубачима на „Евросонг”? 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Финале „Беовизије”: Марко врхунски свира, а Бобан навија. Може ли Србија са трубачима на „Евросонг”?
Trenutno na sajtu: 343       |       Podeli:
29.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Нико никад није остао равнодушан на ноте које стижу од трубача Марковића из Владичиног Хана.

Свет се диви уметничким дометима Бобана Марковића а ових дана је на велику сцену, још једном, ступио његов син Марко који је од оца наследио музички дар и прву трубу, још као малишан.

На првом полуфиналу „Беовизије”, одржаном синоћ, Марко Марковић изборио је место у финалу са песмом „Колачи” коју су направили Владимир Грајић Граја, Марко и Леонтина. Поред Марка у финалу ће, сутра, учествовати још петоро извођача са својим нумерама.

„Маркова песма покупила је све позитивне критике и једна је од главних фаворита за `Евросонг` у Холандији. Бићу најсрећнији човек на свету ако син надмаши оца” - казао је данас Бобан Марковић.

Навијачи Марка Марковића иза сцене, на челу са татом Бобаном, фото: приватна архива

Легендарна трубачка породица из Хана обележила је музичку повест наше отаџбине, а сада је на Марку Марковићу да изведе оно што никоме никад није у

успело: да српску трубу одведе у финале „Евровизије”.

Марко у недељу на финалу наступа под редним бројем 11 што је јако интересантно је је Бобан прву награду у Гучи освојио као учесник под истим броје.

А ево шта је Марко Марковић за ГЗС.

„Срећан сам што сам прошао у финале и ако бог да представљаћу своју земљу на `Евросонгу` ове године. С обзиром да је мој тата најпознатији трубач Србије и има признање енглеског часописа `Сонглајнс` да је најбољу трубач света, ја га никако не могу превазићи, осим да моја труба и моји `Колачи` победе на `Евросонгу`.

Марко Марковић је, такође, нагласио:

„Посебно ми је драго да сам први трубач који је учествовао на `Беовизији`. Захваљујем свим људима који ме подржавају у Србији, а посебно поздрављам југ наше отаџбине и Владичин Хан”.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


trubac boban marko markovic beovizija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.495.897 посета
Тренутно на сајту: 344 посетилац(a)