Шумадинци заробљени на крузеру: „Добро смо и здрави, све је у реду“ 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Шумадинци заробљени на крузеру: „Добро смо и здрави, све је у реду“
Trenutno na sajtu: 437       |       Podeli:
09.02.2020 | 0 коментар(а)



На крузеру „Dajmond princes“ који је стављен у карантин код обала Јапана због коронавируса налази се 2.666 путника међу којима је и 14 Срба.

Међу њима је двоје путника из  села Блазнаве надомак Тополе,  Драган и Светлана Шевић. Драган је у изјави за ТопПрес потврдио да су он и његова супруга добро.

„Добро смо и здраво хвала Богу, све је у реду нема болесних само проверавају путнике“, написао је поруком из Јапана Драган Шевић који је у селу познат по надимку Шели.

Председник Скупштине општине Топола Драган Јовановић такође Блазнавац, рекао је за ТопПрес да је ступио у контакт са Шевићем и да је за сада све под контролом.

Драган Шевић и Драган Јовановић, фото: приватна архива

„Знам да је у Јапану, чули смо се путем интернета, рекао ми је да су заробљени на броду у Yokahomi, али да је све у реду и да се врши контрола због вируса па их због тога држе на броду. Иначе, ми смо већ контактирали Министарство спољних послова  и ако све буде у реду за око две седмице Французи ће их преузети и довести у Европу, али на жалост и тамо ће морати да остану у карантину, што ће њихово путовање још више закомпликовати“, изјавио је Драган Јовановић.

Иначе Шели је један од највећих произвођача домаће ракије шљивовице у Србији. Бави се израдом икона и грбова па смо од његових пријатеља сазнали да се грбови које он израђује налазе у многим кабинетима Министара широм наше земље али и у суседним државама.

На породичном имању У Блазнави као да је време стало, велико простано имање сређује се у сеоском стилу за туристе.

Породично имање у Блазнави, фото: ТопПрес

Комшије које живе у непосредној близини, такође су потврдиле да је Шели отпутовао али да се нису чули са њим па немају никакве информације. Иначе, рекли су нам да је Драган често на путовању али да је ово први пут да су чули да је заробљен на крузеру.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.486.430 посета
Тренутно на сајту: 438 посетилац(a)