СНС: Загрљај стабла смешан и провидан трик опозиције 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
СНС: Загрљај стабла смешан и провидан трик опозиције
Trenutno na sajtu: 476       |       Podeli:
05.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Сеча дрвореда, радника Градског зеленила, у улици Веселина Миликића изазвала је бурну реакцију у редовима представника опозиције

који су то покушали и да спрече. Повереништво СНС у Чачку тим поводом издало је саопштење које преносимо у целости:

„Чачанске опозиционе странке поново су покушале да манипулишу грађанима Чачка и `испод жита` их увуку у још једну непотребну и изфабриковану аферу. Реч је о акцији градских јавних предузећа, која по налогу руководства локалне самоуправе и по усвојеним урбанистичким актима има за сврху да уреди Улицу Веселина Милекића, између Дома здравља и Градског парка, у смислу проширења, односно добијања већег простора за паркирање возила и тротоар са обе стране у циљу безбеднијег кретања пешака. Због тога, као и због старости и општег лошег стања, морао је бити посечен постојећи дрворед од 24 стабла липе, а на том простору ће бити засађено 100 садница тзв. „лалиног дрвета". Управо та планска и сврсисходна сеча била је повод да Двери и Група грађана „За напреднији Чачак" позову путем друштвених мрежа и појединих медија грађане на протест, тобоже забринути за зелене површине у нашем граду, односно судбину дрвећа, гнусно избегавајући да кажу праву истину о целој акцији. На сву срећу, Чачани су препознали овај јефтин трик и нису (поново) насели на лажи, тако да се сем пар опозиционих одборника нико није ни одазвао њиховом апелу. Перформанс једне од присутних персона, која је театрално грлила једно од стабала у циљу да га кобајаги сачува и одбрани, био је крајње смешан и дегутантан.
Треба напоменути да су и друге активности на уређењу и улепшавању ужег градског језгра по правилу увек биле критиковане и нападане од стране опозиоционих странака, а чињеница је да је после завршетка радова сваки део Чачка постајао све лепши и лепши. На том послу ће и поред бројних опструкција градско руководство истрајати, како би наш град заиста био наше огледало. Нејасно је само да ли Двери и њима блиске странке заиста не могу да поднесу и прихвате све оно што се добро ради за Чачак и Чачане, или у својој политичкој заслепљености по сваку цену желе да наш град представе као „црну тачку" на мапи Србије, а Србију као „црну рупу" на мапи Европе из којих треба бежати главом без обзира, мада чињенице говоре да то није ни изблиза тако”, наводи се у саопштењу.

Иначе, за сређивање Улице Веселина Миликића предвиђено је да се уложи 33 милиона динара, од чега ће део новца бити добијен из буџета Републике Србије.


Информативна служба ГО СНС Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.238.197 посета
Тренутно на сајту: 477 посетилац(a)