Vučević obišao Tehnički remontni zavod „Čačak” i kompaniju „Sloboda” 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Vučević obišao Tehnički remontni zavod „Čačak” i kompaniju „Sloboda”
Trenutno na sajtu: 424       |       Podeli:
12.03.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević obišao je danas Tehnički remontni zavod



„Čačak” i istakao značaj te institucije za tehničko održavanje i generalni remont sredstava borbene tehnike dodajući da će država Srbija nastaviti da ulaže u razvoj kapaciteta naše Vojske, kako bi se obezbedilo da ispravnost tehnike uvek bude na najvišem nivou.

Prilikom obilaska, Vučević se sastao sa direktorom TRZ „Čačak” pukovnikom Vojkanom Radonjićem, koji je ministru prezentovao kapacitete za remont i održavanje naoružanja i vojne opreme, kao i organizaciju rada ove vojne ustanove u sastavu Kopnene vojske, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Vučević je, nakon sastanka, obišao pogon za remont vozila guseničara, kao i Sektor za remont sredstava elektronike i elektromehanike.

Ministar odbrane obišao je danas i proizvodne pogone „Slobode” gde su predstavljeni kapaciteti kompanije i njen proizvodni program. Tom prilikom, on se uverio u kontinuiran napredak kompanije „Sloboda”, kao dela domaće odbrambene industrije koja se razvija i snažan je partner Vojsci Srbije i poručio da je tendencija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije da nastavi sa opremanjem savremenim sredstvima naoružanja i vojne opreme, koja su proizvod domaće pameti.

Tokom današnjeg dana, ministar Vučević sastao se sa gradonačelnikom Čačka Milunom Todorovićem, sa kojim je razgovarao o saradnji lokalne samouprave i Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.


Tanjug / GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak trz vučevic sloboda

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.376.353 посета
Тренутно на сајту: 424 посетилац(a)