Vlada Srbije ograničila visinu cene gasa, kao i do 31. maja pšenice i derivata nafte 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Vlada Srbije ograničila visinu cene gasa, kao i do 31. maja pšenice i derivata nafte
Trenutno na sajtu: 480       |       Podeli:
28.04.2023 | 0 коментар(а)



Vlada Srbije usvojila je Uredbu o privremenoj meri ograničavanja cene gasa i nadoknadi



razlike u ceni prirodnog gasa, nabavljenog iz uvoza ili proizvedenog u Srbiji, u slučaju poremećaja na tržištu prirodnog gasa.

Kako je saopšteno iz Vlade, tokom 2023. godine ukupne potrebe za prirodnim gasom u zemlji zadovoljene su iz domaće proizvodnje i uvoza i bilo je obezbeđeno pouzdano, sigurno i kvalitetno snabdevanja krajnjih kupaca.

Uredbom je precizirano da povećanje cene prirodnog gasa do najviše 10 osto u odnosu na postojeće cene neće uticati na makroekonomsku stabilnost, na uvoznike i proizvođače prirodnog gasa, ali će uticati na krajnje potrošače, s obzirom na to da će za njih nabavna cena prirodnog gasa biti uvećena do najviše 10 odsto.

GZS/Tanjug

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vlada srbije cene psenica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.449.777 посета
Тренутно на сајту: 480 посетилац(a)