Чачански Атлантиковци очистили део обале Западне Мораве 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Чачански Атлантиковци очистили део обале Западне Мораве
Trenutno na sajtu: 375       |       Podeli:
17.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Компанија Атлантик бренд (Atlantic brands), дистрибутивни центар Чачак од 2011. године организује једном годишње Дан вредности (Value day),

када волонтерским активностима ураде нешто за своју средину кроз различите видове помоћи. Чачански Атлантиковци су ове године одлучили да уреде и очисте део обале Западне Мораве.

Сви радници од магационера, администратора, комерцијалиста и директора тимским радом, неисцрпном позитивном енергијом и великом вољом су очистили овај предивини градски простор и учинили га лепшим за своје суграђане.

Иначе, у оквиру Осме међународне конференције о друштвено одговорном пословању ЦСР Форум Србија – Атлантик је добио награду за корпоративно волонтирање. Награда за корпоративно волонтирање успостављена је 2011. године у сарадњи са међународним партнерима ЦСР Европе и БИТЦ у склопу обележавање европске године волонтирања, као део шире иницијативе која је реализована у 23 европске земље.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.558.819 посета
Тренутно на сајту: 376 посетилац(a)