Вучић чисти све оне који су побегли у мишије рупе 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Вучић чисти све оне који су побегли у мишије рупе
Trenutno na sajtu: 513       |       Podeli:
12.07.2020 | 0 коментар(а)



Александар Вучић је најавио обрачун са напредњацима који су се у кризној ситуацији завукли у мишју рупу!
Фото: ГЗС

Председник Србије изјавио је да тешки тренуци разбистре ситуацију и да се тада може видети на кога се може рачунати, а на кога не, те најавио да најпре мора да у својој странци реши проблеме и постави храбре људе, који се боре за Србију, а не за свој интерес.

Вучић је упитан када ће формирати нову владу казао да ће га ова ситуација натерати да пожури.

„Добро сам могао да видим колико се људи, а тако и оних из СНС-а, крије од сопствене сенке у мишју рупу, као и дојучерашње партнере, неке у лошем, неке у добром светлу... Тешки тренуци разбистре ситуацију и видите на кога можете да рачунате. То је мали број истих људи који се увек боре, али у њима јесте снага Србије“,  нагласио је он.

Вучић је казао да се оних других, који се склањају, паметују, кибицују, нагледао и додао да их има прилично у партији коју води.

„ Имаћемо прво наше унутрашње решавање проблема и постављање храбрих, одважних људи који хоће да се боре за истину, правду, за нормалну и пристојну Србију, за разлику од оних који гледају само свој интерес и како да буду министри и функционери када је добро, а сакрију се када је лоше. Ја нећу да се кријем никада, нећу да бежим никада, радим поштено, одговорно и борим се за нашу земљу“, истакао је он.

Коментаришући ове изјаве, аналитичар Немања Старовић је за наш лист навео да је од посебне важности Вучићева најава да ће промене унутар СНС-а бити започете пре формирања нове владе „јер ће то засигурно допринети унапређењу кадровских потенцијала највишег органа извршне власти у нашој држави“.

„ Управо политичке турбуленције којима сведочимо последњих неколико дана су време када се најбоље показује кога од чланова странке красе енергија, елан и посвећеност политичком раду, а ко је са друге стране склонији томе да се повуче у позадину. Шта год био разлог за пасивност појединих функционера СНС-а, било да се ради само о умору или некаквом засићењу, да не говоримо о потајним договорима са супротстављеним политичким табором, што се никада не сме у потпуности искључити, доследна примена принципа позитивне селекције налаже да ти људи морају одступити са својих положаја“,  закључио је аналитичар.

Функционер СНС-а Александар Марковић је коментаришући наводе свог лидера истакао да је неоспорна чињеница да се многи страначки функционери сакрију сваки пут када помисле да је СНС у некаквој опасности.

„Председник наше странке је више пута указивао на ту појаву. Кад год је тешко, Вучић остане усамљен на ветрометини и удару разних тајкуна и тајкунских медија. Много је до сада ситуација било у којима се јасно видело ко је спреман да се бори, а ко калкулише и рачуна да ли му је то у интересу. Сад се још јасније види колико је Вучић био у праву када је најављивао подмлађивање и освежавање страначких кадрова. Ако неко неће да брани странку и пут којим Вучић води Србију, коректно је да то каже и да препусти ономе ко хоће и може. То се, наравно, односи и на досадашње коалиционе партнере“, истакао је Марковић.

ГЗС/Ало




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vucic cistka

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.419.398 посета
Тренутно на сајту: 514 посетилац(a)