СПС у Горњем Милановцу и у наредном мандату наставиће да подржава развој општине 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
СПС у Горњем Милановцу и у наредном мандату наставиће да подржава развој општине
Trenutno na sajtu: 410       |       Podeli:
09.09.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Општински одбор Социјалистичке партије Србије у Горњем Милановцу и у наредном четворогодишњем мандату

наставиће да снажно подржава развој општине Горњи Милановац у сарадњи са својим дугогодишњим коалиционим партнером Српском напредном странком.

У саопштењу се наводи: „Коалиција СНС-СПС која је успостављена у Горњем Милановцу још 2013.године доказала је да је у протеклих седам година радила искључиво у интересу грађана општине Горњи Милановац, што су потврдили и грађани на протеклим локалним изборима.
Социјалистичка партија Србије безусловно подржава развој општине Горњи Милановац који је у свом амбициозном експозеу у 25.тачака представио председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић, који је уједно и план развоја општине који промовише и подржава Социјалистичка партија Србије.
Као Партија која учествује у изградњи и напретку ове општине још од 1944.године када је из пепела као феникс обновљен и изграђен Горњи Милановац, привредно чудо Југославије, СПС са својим ресурсима и кадровима и даље ће стајати на располагању свим привредним и прогресивним снагама како би се постигао крајњи циљ, а то је да Горњи Милановац буде град будућности, пример места за живот људи.

Сведоци смо ових дана да су представници опозиције изнели неутемељене и нетачне критике на рачун власти, њихови замагљени погледи око инфраструктурних улагања у наш град биће само додатни ветар у леђа коалицији СПС-СНС.
Теза да ће они бити глас свих оних који нису у локалном парламенту је благо речено неозбиљна, обзиром да сви који нису учествовали на локалним изборима, нису то учинилу из разлога што су се плашили изборног фијаска и политичке казне грађана", наводи се у саопштењу.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sps lgornji milanovac razvoj

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.274.049 посета
Тренутно на сајту: 411 посетилац(a)